Ook in het voorjaar van 2018 gaan we met onze klanten een gezellige 2-daagse toertocht maken. Deze toer wordt georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel. We vertrekken zaterdagochtend richting zuid-oosten en zetten koers naar het mooie Westerwald, waar we zullen overnachten in een gezellig hotel in de buurt van Nümbrecht.

Schrijf je in voor deze tour

De zaterdag zullen we af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zondag voert de route ons aanvankelijk via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van het Westerwald. ‘s Middags na de lunch gaan we ook weer gedeeltelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Waalwijk denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 98,-. Hiervoor krijgt u 1 overnachting op basis van half-pension, de routes op Garmin Basecamp en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 20,-

We verzamelen zaterdagochtend om 08.00 uur in onze showroom in Waalwijk, waar we voor vertrek nog even een kop koffie kunnen drinken en een briefing krijgen.

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt en de inschrijving sluit op 6 mei.

Schrijf je in voor deze tour

Inschrijfformulieren liggen ook bij Chromeburner op de balie en wij nodigen u van harte uit om mee te gaan.

– Het team van Chromeburner –