Wij gaan met onze Kennemerland klanten  een gezellig weekend naar Zendscheid in de Eifel. Verzamelen doen we vrijdagochtend 08.00 uur bij Rijschool Kennemerland aan de Vergierdeweg 110 in Haarlem met een kop koffie en een briefing. Uiterlijk 09.00 zetten we koers naar het zuiden, het eerste stuk tot Nederweert via de snelweg en daar vandaan uitsluitend via secundaire wegen om laat in de middag bij ons hotel aan te komen. Zaterdag rijden we de mooiste secundaire wegen van de Eifel en Luxemburg en zoeken een gezellige lunchplek langs de Moesel.

Schrijf je in voor deze tour
Zondagochtend na het ontbijt rijden we ook weer hoofd-zakelijk secundaire wegen naar het noord-westen en aan het eind van de middag willen we weer schadevrij en met een big smile terug in Haarlem aankomen.

De organisatie ligt bij Hulsebosch Motortravel en Frans Hulsebosch heeft voor ons mooie routes uitgezet! De kosten voor dit 3-daagse evenement bedragen € 179,- op basis van gebruik van een 2-persoonskamer. Toeslag voor een 1-persoonskamer (beperkt beschikbaar) bedraagt € 30,-

Voor genoemd bedrag krijgt u 2 hotelovernachtingen op basis van half-pension, de routes op Garmin GPX-formaat en een leuke herinnering. We rijden met meerdere subgroepen, elk met een eigen voorrijder.

Als je hier ook zo’n zin in hebt, wacht dan niet te lang met je inschrijving want de gereserveerde plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

Schrijf je in voor deze tour