Het afgelopen jaar is de hele groep zeer tevreden geweest over zowel de routes als ook over het fantas-tische hotel Schoos in Fleringen. We gaan het komende voorjaar dus wederom naar De Eifel en Luxemburg. In het weekend van 26 t/m 28 september 2020 (datum ivm corona aangepast) gaan we weer een paar dagen ‘dansen’ op de motor.

Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel organiseert het wederom en heeft beloofd om weer mooie routes te maken. Hij verzorgt ook de inschrijvingen voor dit klanten toerweekend.

De basisprijs voor dit weekend is  € 189,-. Toeslag voor gebruik van een   1-persoonskamer bedraagt € 30,-. Hiervoor krijgt u de routes in Garmin Basecamp,   2 x hotelovernachting op basis van halfpension en een leuke herinnering.  Verzamelen doen we op zaterdagmorgen in de showroom in Afferden met een kop koffie en een briefing.

Zorg dat u zich op tijd inschrijft want de belangstelling is groot en vol is vol! We gaan er ook in 2020 weer een supergezellig weekend van maken!!Klik hier om je in te schrijven

Wij rekenen weer op uw enthousiaste deelname