Ook in het voorjaar organiseren wij samen met Hulsebosch MotorTravel weer een 3 daags motortoerweekend.

We vertrekken zaterdagochtend 4 Mei na een door Roadrunner verzorgde kop koffie of thee (mit Anlage…..) richting zuiden en zetten koers naar de mooie Eifel, waar we 2 nachten in een gezellig hotel in Zendscheid zullen doorbrengen. Deze dag zullen we af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zondag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van de Eifel en Luxemburg. Maandag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Velp denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 179,- per persoon. (Toeslag 1-persoonskamer € 30,- ).

Hiervoor krijgt u 2 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op Garmin Basecamp en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

We verzamelen zaterdagochtend 4 Mei om 08.00 uur in onze showroom, wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…
Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt en de inschrijving sluit op 25 maart.

Inschrijfformulieren liggen bij Roadrunner Motoren op de balie en wij nodigen u van harte uit om mee te gaan.

Hans, Barend & Ivar.