Na een heel geslaagd weekend van het afgelopen jaar in het Sauerland zijn de plannen voor 2024 ook alweer gesmeed! We gaan dan naar een mooi hotel in het stadje Nümbrecht, gelegen in het mooie Westerwald.

Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel organiseert het wederom en heeft ook in het Westerwald weer mooie tourroutes gemaakt. Hij verzorgt ook de inschrijvingen voor dit klanten toerweekend.

De basisprijs voor dit weekend is, evenals het afgelopen jaar € 195,-. Toeslag voor gebruik van een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 50,-. Hiervoor krijg je de routes/tracks als GPX-bestand, 2 x hotelovernachting op basis van halfpension en een leuke herinnering. Verzamelen doen we op zaterdagmorgen 1 juni in de showroom in Afferden met een kop koffie en een briefing. Op de vertrekdag rijden we enkele stukken snelweg maar de hoofdmoot wordt gevormd door mooie secundaire en bochtenrijke wegen. De zondag rijden we uitsluitend over meanderende secundaire wegen door het Westerwald. Ook op de maandag rijden we hoofdzakelijk over secundaire wegen maar er zullen ook enkele snelweg-trajecten worden gereden.

Klik hier om je in te schrijven

Zorg dat je je op tijd inschrijft want de belangstelling is groot en vol is vol! De inschrijving sluit op 16 april 2024.

We gaan er ook in 2024 weer een mooi en gezellig weekend van maken!!