Helaas hebben we moeten besluiten om het toerweekend van 2020 en ook 2021 te cancelen maar de focus voor het volgende voorjaar is weer positief en we gaan er vanuit dat we in het voorjaar van 2022 weer eens een gezellig toerweekend kunnen beleven. De datum voor ‘ons’ weekend zal van 21 t/m 23 mei zijn .  De bestemming houden we nog even op de Eifel en Luxemburg. We zullen dan bivakkeren in hotel Kylltal in Zendscheid, voor de meesten van ons een bekend adres.

Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel organiseert het wederom en heeft beloofd om weer mooie routes te maken. Hij verzorgt ook de inschrijvingen voor dit klanten toerweekend.

De basisprijs voor dit weekend is  € 185,-. Toeslag voor gebruik van een   1-persoonskamer bedraagt € 30,-. Hiervoor krijgt u de routes in Garmin Basecamp,   2 x hotelovernachting op basis van halfpension en een leuke herinnering.  Verzamelen doen we op zaterdagmorgen in de showroom in Afferden met een kop koffie en een briefing.

Zorg dat u zich op tijd inschrijft want de belangstelling is groot en vol is vol! We gaan er hopelijk in 2022 eindelijk weer eens een supergezellig weekend van maken!!

Klik hier om je in te schrijven

Wij rekenen weer op uw enthousiaste deelname