Gelukkig konden we in 2022 weer eens gezellig met elkaar een weekend motorrijden.  Voor het komende voorjaar hebben we de planning ook al weer rond en we gaan dan weer eens naar het mooie Sauerland. Daar zullen we dan 2 nachten bivakkeren in hotel Resort Winterberg.

Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel organiseert het wederom en heeft beloofd om weer mooie routes te maken. Hij verzorgt ook de inschrijvingen voor dit klanten toerweekend. 

Ook in Duitsland zijn de energiekosten enorm gestegen; daarom zijn de overnachtingsprijzen ook wat naar boven toe aangepast. De basisprijs voor dit weekend is  € 195,-. Toeslag voor gebruik van een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 50,-. Hiervoor krijg je de routes als GPX-bestand,   2 x hotelovernachting op basis van halfpension en een leuke herinnering.  Verzamelen doen we op zaterdagmorgen 3 juni in de showroom in Afferden met een kop koffie en een briefing.

Klik hier om je in te schrijven

Zorg dat je je op tijd inschrijft want de belangstelling is groot en vol is vol! We gaan er ook in 2023 weer supergezellig weekend van maken!!