In 2020 moesten we onze weekendtoer helaas door corona cancelen. Het volgende seizoen gaan we deze schade natuurlijk ruimschoots inhalen!  Daarom gaan we in de vroege zomer van 2021 met onze klanten een gezellige 2-daagse toertocht maken. Deze toer wordt wederom georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel. We vertrekken zaterdagochtend richting ‘het zonnige zuiden’. Lunchen doen we bij een leuke gelegenheid in Teuven. Daarna zetten we koers naar het prachtige Luxemburg en vervolgens een stukje Eifel, waar we zullen overnachten in een gezellig hotel in Niederkail aan de Kailbach. De zaterdag zullen we ’s morgens af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zondag voert de route ons aanvankelijk via secundaire wegen langs de mooie plekjes van de centrale- en noordelijke Eifel. ‘s Middags na de lunch gaan we ook weer gedeeltelijk via secundaire wegen terug naar huis zodat we laat in de middag weer met een big smile terug in Nieuwkuijk zullen aankomen.

We vertrekken zaterdagochtend richting ‘het zonnige zuiden’. Lunchen doen we bij een leuke gelegenheid in Teuven. Daarna zetten we koers naar het prachtige Luxemburg en vervolgens een stukje Eifel, waar we zullen overnachten in een gezellig hotel in Metterich aan de Kyll.

De zaterdag zullen we ’s morgens af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zondag voert de route ons aanvankelijk via secundaire wegen langs de mooie plekjes van de centrale- en noordelijke Eifel. ‘s Middags na de lunch gaan we ook weer gedeeltelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Nieuwkuijk denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 98,-. Hiervoor krijgt u 1 overnachting op basis van half-pension, de routes op Garmin Basecamp en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 20,-

We verzamelen zaterdagochtend om 08.00 uur in onze showroom in Nieuwkuijk, waar we voor vertrek nog even een kop koffie kunnen drinken en een briefing krijgen.

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal  plaatsen in beperkt en de inschrijving sluit op 15 juni 2021.

Schrijf je HIER in voor deze tour  

Inschrijfformulieren liggen eveneens bij Chromeburner op de balie en wij nodigen u van harte uit om mee te gaan.

– Het team van Chromeburner –