Na een gezellige toer in het Westerwald gaan we het komende jaar weer eens een weekendje naar Luxemburg! We hebben een vrij luxe hotel gevonden in het plaatsje Newel, vlakbij de Luxemburgse grens in de zuidelijke Eifel. Deze toer wordt wederom georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel. We zetten zaterdagochtend koers naar het zuiden. Lunchen doen we bij een gezellig adres in Teuven. Daarna rijden we verder naar het zuiden, hoofdzakelijk door België en Luxemburg. 

We komen onder meer door de plaatsen Trois-Ponts, Vielsalm en in Luxemburg door Clervaux. Overnachten doen we in vrij luxe hotel in Newel. De zaterdagochtend zullen we af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zondag voert de route ons aanvankelijk via secundaire wegen langs de mooie plekjes van midden-Luxemburg, onder meer door het Müllertal en lunchen doen we bij een Italiaans restaurant in Francorchamps. ‘s Middags na de lunch gaan we ook weer gedeeltelijk via secundaire wegen de mooie omgeving van de noordelijke Ardennen doorkruisen – onder andere door het prachtige Val-Dieu – en het laatste stuk vanaf Maastricht via de snelweg terug naar de afslag Meiberg bij Nederweert waar we de laatste gezamenlijke stop hebben. Daarna kan iedereen weer met een big smile terug naar huis.

Gezien het luxe-niveau van het hotel zijn de kosten wat hoger dan in de afgelopen jaren; wij denken echter, dat jullie over-all tevreden zullen zijn met dit arrangement.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 135,-. Hiervoor krijgt u 1 overnachting op basis van halfpension, de routes als GPX-bestanden en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 25,-

We verzamelen zaterdagochtend om 08.00 uur in onze showroom in Nieuwkuijk, waar we voor vertrek nog even een kop koffie kunnen drinken en een briefing krijgen.

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal  plaatsen in beperkt en de inschrijving sluit op 10 april 2023.

Schrijf je HIER in voor deze tour  

– Het team van Chromeburner –