Gelukkig konden we het afgelopen jaar weer eens gezellig met elkaar met de motor op pad! Natuurlijk smaakt dat naar meer en daarom gaan we ook in het vroege voorjaar van 2023 met onze klanten een gezellige 2-daagse toertocht maken. Deze toer wordt wederom georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motor-travel.

We zetten zaterdagochtend koers naar het zuid-oosten. Lunchen doen we bij een McDonalds onderweg. Daarna rijden we door naar het oosten en bij Keulen gaan we de Rijn over en na een kort stuk A1 snelweg gaan we dan het mooie Westerwald in. Overnachten doen we in een gezellig hotel in Freudenberg. De zaterdag zullen we ’s morgens af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen.

Op zondag voert de route ons aanvankelijk via secundaire wegen langs de mooie plekjes van de centrale- en zuidelijke gedeeltes van het Westerwald. We gaan bij Königswinter met de veerpont de Rijn over en lunchen in de noord Eifel. ‘s Middags na de lunch gaan we ook weer gedeeltelijk via secundaire wegen en het laatste stuk via de snelweg terug naar huis zodat we laat in de middag weer met een big smile terug in Nieuwkuijk zullen aankomen.

Ook in Duitsland zijn de energiekosten enorm gestegen en zijn de hotelkosten ook wat hoger geworden.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 105,-. Hiervoor krijgt u 1 overnachting op basis van halfpension, de routes als GPX-bestanden en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 30,-

We verzamelen zaterdagochtend om 08.00 uur in onze showroom in Nieuwkuijk, waar we voor vertrek nog even een kop koffie kunnen drinken en een briefing krijgen.

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal plaatsen in beperkt en de inschrijving sluit op 10 april 2023.

Schrijf je HIER in voor deze tour  

Inschrijfformulieren liggen eveneens bij Chromeburner op de balie en wij nodigen u van harte uit om mee te gaan.

– Het team van Chromeburner –