n 2020 en ook in 2021 moesten we onze weekendtoer helaas door corona en overstromingen cancelen. Het volgende seizoen gaan we deze schade natuurlijk ruimschoots inhalen!  Daarom gaan we in het vroege voorjaar van 2022 met onze klanten een gezellige 2-daagse toertocht maken. Deze toer wordt wederom georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel. We vertrekken zaterdagochtend richting ‘het zonnige zuiden’. Lunchen doen we bij een leuke gelegenheid in Teuven.

Daarna zetten we koers naar het prachtige Luxemburg en vervolgens een stukje Eifel, waar we zullen overnachten in een gezellig hotel in Weidenbach. De zaterdag zullen we ’s morgens af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen.

Op zondag voert de route ons aanvankelijk via secundaire wegen langs de mooie plekjes van de centrale- en noordelijke Eifel. ‘s Middags na de lunch gaan we ook weer gedeeltelijk via secundaire wegen en gedeeltelijk via de snelweg terug naar huis zodat we laat in de middag weer met een big smile terug in Nieuwkuijk zullen aankomen.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 98,-. Hiervoor krijgt u 1 overnachting op basis van half-pension, de routes als GPX-bestanden en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 20,-

We verzamelen zaterdagochtend om 08.00 uur in onze showroom in Nieuwkuijk, waar we voor vertrek nog even een kop koffie kunnen drinken en een briefing krijgen. Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal  plaatsen in beperkt en de inschrijving sluit op 10 april 2022.

Schrijf je HIER in voor deze tour  

Inschrijfformulieren liggen eveneens bij Chromeburner op de balie en wij nodigen u van harte uit om mee te gaan.

– Het team van Chromeburner –