Beste motorvrienden. Onze eerste én tweede weekendtoer waren een groot succes! Daarom hebben wij besloten om hier een vervolg aan te geven en ook in 2024 een mooie weekendtoer te organiseren.  Van zaterdag 31 augustus t/m maandag 2 september gaan we komend jaar weer gezellig met een grote groep klanten/ vrienden naar het Sauerland! We verzamelen op zaterdagochtend om 08.00 uur in de showroom aan de Expeditieweg 33 in Boven-Leeuwen. Daar drinken we een kopje koffie en krijgen een briefing van Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel, die ook nu weer de organisatie van deze toer op zich heeft genomen.

Om ca. 09.00 uur vertrekken we naar het oosten en zullen enkele stukjes snelweg rijden; het merendeel rijden we echter over bochtige secundaire wegen. Bij Winterswijk doen we nog een koffiestop en op Duits grondgebied gaan we lunchen. In Winterberg bivakkeren we 2 nachten in een goed en motorvriendelijk hotel en laten we ons ’s avonds verwennen met een goede maaltijd. Op zondag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van het Sauerland. Frans  heeft in het Sauerland nieuwe routes uitgezet! Maandag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Boven-Leeuwen denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toer-weekend bedragen € 195,- per persoon. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 45,-. Hiervoor  krijgt u 2 overnach-tingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

Als je mee wilt met deze prachtige toer, wacht dan niet te lang en schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt en de belangstelling is groot!

Klik hier om je in te schrijven

Wij rekenen weer op uw enthousiaste deelname