Beste motorvrienden. Onze eerste weekendtoer was een groot succes! Daarom hebben wij besloten om hier een vervolg aan te geven en ook in 2023 een mooie weekendtoer te organiseren.  Van zaterdag 26 t/m maandag 28 augustus gaan we komend jaar gezellig met een groep klanten/vrienden naar de Eifel! We verzamelen op zaterdag-ochtend om 08.00 uur in de showroom aan de Expeditieweg 33 in Boven-Leeuwen. Daar drinken we een kopje koffie en krijgen een briefing van Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel, die de organisatie van deze toer op zich heeft genomen.

Om ca. 09.00 uur vertrekken we naar het zuiden en zullen enkele stukjes snelweg rijden; het merendeel rijden we echter over bochtige secundaire wegen. Bij Nederweert doen we nog een koffiestop en op Belgisch grondgebied gaan we lunchen. In Fleringen bivakkeren we 2 nachten in een goed en motorvriendelijk hotel en laten we ons ’s avonds verwennen met een goede maaltijd. Op zondag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van de Eifel en Moeselgebied. Maandag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Boven-Leeuwen denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toer-weekend bedragen € 189,- per persoon. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt € 40,-. Hiervoor  krijgt u 2 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

Als je mee wilt met deze prachtige toer, wacht dan niet te lang want de plaatsen zijn beperkt en de belangstelling is groot!

Klik hier om je in te schrijven

Wij rekenen weer op uw enthousiaste deelname