De Van Dinteren (3-daagse) weekendtoertocht 2024 wordt georganiseerd in samenwerking met reis- organisator Hulsebosch Motortravel en vindt plaats van 31 augustus t/m 2 september 2024. De bestemming is het Sauerland en de kosten hiervoor bedragen € 195,- per persoon.

Hierbij schrijf ik mij in voor de bovengenoemde toertocht.


  2-persoonskamer (standaard)1-persoonskamer (€ 45,- extra)


  gevorderdbeginnend

  De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het ontstaan van eventuele schade aan de motor, bagage, kleding of persoonlijk letsel welke is ontstaan door deelname aan deze toertocht. Deelnemer is tevens zelf verantwoordelijk voor door hem/haar veroorzaakte schade of ongeval of voor overtredingen van wettelijke (verkeers-)voorschriften.  Deelname geschiedt op eigen risico en verantwoording.

  De deelnemer vrijwaart Van Dinteren Bike Center, de organisator (Hulsebosch Motortravel) en alle voorrijders voor aansprakelijkheid van derden i.v.m. door de deelnemer veroorzaakte schade. Betreffende deze schade zal geen beroep worden gedaan op gerechtelijke instanties.

  De volledige voorwaarden van Hulsebosch Motortravel zijn op aanvraag beschikbaar.

  Een aanbetaling van € 50,- gelieve u zsm na uw inschrijving over te maken op rekening nr. (IBAN) NL87RABO 0103748040  van Hulsebosch Motortravel; het resterende bedrag van € 145,- (of € 190,- b.g.v. 1-pers.kamer) dient uiterlijk op 20 juli 2024 op bovengenoemde  rekening te zijn bijgeschreven.