Na een uitermate geslaagde toer in 2021 gaan we in 2022 ook weer graag met enthousiaste deelnemers van start. In het voorjaar organiseren wij daarom samen met Hulsebosch MotorTravel een 3 daags motor toerweekend naar het Sauerland.

We vertrekken vrijdagochtend  29 April na een door Roadrunner verzorgde kop koffie of thee (mit Anlage…..) richting oosten en zetten koers naar het mooie Sauerland, waar we 2 nachten in een gezellig hotel in Winterberg zullen doorbrengen. Deze dag zullen we slechts af en toe een klein stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zaterdag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van het Sauerland en het Kellerwald. Zondag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Velp denken aan te komen.

De kosten voor dit fraaie toerweekend bedragen € 179,- per persoon. (Toeslag 1-persoonskamer € 40,- ).

Hiervoor  krijgt u 2 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

We verzamelen vrijdagochtend 29 april om 08.00 uur in onze showroom, wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de inschrijving sluit op 25 maart 2022.

 

Schrijf je HIER in voor deze tour  

Namens Roadrunner Motoren, Hans Juyn, Cas Gerritzen en Frans Hulsebosch