Na een jaartje overgeslagen te hebben, gaan we vanuit onze nieuwe bedrijfslocatie in Velp in 2021 weer met veel enthousiasme van start. In het voorjaar organiseren wij wederom samen met Hulsebosch MotorTravel een 3 daags motortoerweekend naar het Westerwald.

We vertrekken vrijdagochtend  2 Juli na een door Roadrunner verzorgde kop koffie of thee (mit Anlage…..) richting zuiden en zetten koers naar het mooie Westerwald, waar we 2 nachten in een gezellig hotel in Freudenberg zullen doorbrengen. Deze dag zullen we af en toe een stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op zaterdag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van het zuidelijk Westerwald. Zondag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Velp denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toerweekend bedragen € 179,- per persoon.       (Toeslag 1-persoonskamer € 30,- ).

Hiervoor  krijgt u 2 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

We verzamelen vrijdagochtend 2 Juli om 08.00 uur in onze showroom, wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf u in. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de inschrijving sluit op 10 juni.

Schrijf je HIER in voor deze tour  

Namens Roadrunner Motoren, Hans Juyn en Frans Hulsebosch