Na wederom een erg geslaagde toer in 2023 gaan we in 2024 op veler verzoek zelfs 4 dagen op toer!  Evenals vorig jaar  organiseren wij daarom wederom eind april samen met Hulsebosch Motortravel een 4 daags motor toer-weekend naar het Sauerland.

We vertrekken donderdagochtend vanuit Velp maar de enkeling die maar 3 dagen kan gaan, kan vrijdagochtend vertrekken en ’s-avonds in het hotel aanhaken.

We vertrekken dus donderdagochtend  25 April na een door Roadrunner verzorgde kop koffie of thee (mit Anlage…..) richting oosten en zetten koers naar Winterberg in het Sauerland, waar we 3 nachten in een goed en motorvriendelijk hotel zullen doorbrengen. Deze dag zullen we slechts af en toe een klein stuk snelweg pakken maar de hoofdmoot wordt gevormd door bochtige secundaire wegen. Op vrijdag en zaterdag gaan een 2-tal mooie routes over uitsluitend secundaire wegen langs de mooie plekjes van het Sauerland rijden.  Zondag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Velp denken aan te komen.

De kosten voor dit fraaie lange toerweekend bedragen € 275,- per persoon.(Toeslag 1-pers.kamer € 70,- ).

Hiervoor  krijg je 3 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. 

We verzamelen donderdagochtend 25 april om 08.00 uur in onze showroom, wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…

Als je mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de inschrijving sluit op 25 maart.

Schrijf je HIER in voor deze tour  

Namens Roadrunner Motoren, Hans Juyn, Cas Gerritzen en Frans Hulsebosch