De ATAM-bikers (3-daagse) weekendtoertocht 2023 wordt georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel en vindt plaats van 27 t/m 29 mei 2023.

De bestemming is Luxemburg en Belgische Ardennen en de kosten hiervoor bedragen € 170,- per persoon.


Hierbij schrijf ik mij in voor de bovengenoemde toertocht.


  2-persoonskamer (standaard)1-persoonskamer (€ 25,- extra)


  gevorderdbeginnend

  De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het ontstaan van eventuele schade aan de motor, bagage, kleding of persoonlijk letsel welke is ontstaan door deelname aan deze toertocht. Deelnemer is tevens zelf verantwoordelijk voor door hem/haar veroorzaakte schade of ongeval of voor overtredingen van wettelijke (verkeers-)voorschriften. Deelname geschiedt op eigen risico en verantwoording.

  De deelnemer vrijwaart rijschool Kennemerland, de organisator (Hulsebosch Motortravel) en alle voorrijders voor aansprakelijkheid van derden i.v.m. door de deelnemer veroorzaakte schade. Betreffende deze schade zal geen beroep worden gedaan op gerechtelijke instanties.

  De volledige voorwaarden van Hulsebosch Motortravel zijn op aanvraag beschikbaar.

  Een aanbetaling van € 50,- gelieve u z.s.m. na uw inschrijving over te maken op rekening nr: (IBAN)
  NL87RABO 0103748040 van Hulsebosch Motortravel; het resterende bedrag van € 120,- (of € 145,- b.g.v. 1-pers.kamer) dient uiterlijk op 27 april 2023 op bovengenoemde rekening te zijn bijgeschreven.