De Kennemerland (3-daagse) weekendtoer 2021 wordt georganiseerd in samenwerking met reis-organisator Hulsebosch Motortravel en vindt plaats van vrijdag 9 t/m zondag 11 juli 2021. De bestemming is de Moesel en Eifel en de kosten hiervoor bedragen € 179,- per persoon.

Hierbij schrijf ik mij in voor de bovengenoemde toertocht.


  2-persoonskamer (standaard)1-persoonskamer (€ 30,- extra)


  gevorderdbeginnend

  De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het ontstaan van eventuele schade aan de motor, bagage, kleding of persoonlijk letsel welke is ontstaan door deelname aan deze toertocht. Deelnemer is tevens zelf verantwoordelijk voor door hem/haar veroorzaakte schade of ongeval of voor overtredingen van wettelijke (verkeers-)voorschriften.  Deelname geschiedt op eigen risico en verantwoording.

  De deelnemer vrijwaart Rijschool Kennemerland, de organisator (Hulsebosch Motortravel) en alle voorrijders voor aansprakelijkheid van derden i.v.m. door de deelnemer veroorzaakte schade. Betreffende deze schade zal geen beroep worden gedaan op gerechtelijke instanties.

  De volledige voorwaarden van Hulsebosch Motor Travel zijn op aanvraag beschikbaar.

  Om verzekerd te zijn van uw deelname dient de aanbetaling van € 50,- zsm te zijn bijgeschreven op rekening nr. NL87RABO 0103748040 van Hulsebosch Motortravel; het resterende bedrag van € 129,- (of € 159,- in geval van 1-pers.kamer) dient uiterlijk op 12 juni 2021 op bovengenoemde  rekening te zijn bijgeschreven.