Wij hebben helaas deze trip in 2021 vanwege corona moeten annuleren maar voor 2022 staat íe inmiddels alweer op de agenda! We gaan dan weer met onze MOTC klanten  een gezellig weekend motorrijden, en wel naar Freudenberg in het Westerwald. Verzamelen doen we zoals gebruikelijk zaterdagochtend 08.00 uur bij MOTC aan de Saltshof in Wijchen met een kopje koffie. Uiterlijk 09.00 zetten we koers naar het zuidoosten, hoofdzakelijk via secundaire wegen om laat in de middag bij ons hotel aan te komen. Zondag rijden we de mooiste secundaire wegen van het Westerwald met hal-verwege een gezellige lunchplek.

Maandagochtend na het ontbijt rijden we ook weer hoofdzakelijk secundaire wegen naar het noordwesten en aan het eind van de middag willen we weer schadevrij en met een big smile terug in Wijchen aankomen.

Frans Hulsebosch heeft tevens voor dit jaar compleet nieuwe routes uitgezet! Als je hier ook zo’n zin in hebt, wacht dan niet te lang met je inschrijving want de gereserveerde plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

Bel maar even met Peter Heemskerk van MOTC – 0651778968 – of er nog plekken zijn; hij heeft ook de inschrijfformulieren.