We hebben we Frans Hulsebosch gevraagd om  exclusief voor onze clubleden een Hemelvaart clubweekend te organiseren. We gaan dan naar een mooi hotel bij het plaatsje Nittel, gelegen iets ten zuiden van Trier en pal tegen de Luxemburgse grens aan.

Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel  heeft ook voor ons in en om Luxemburg mooie tourroutes gemaakt. Hij verzorgt ook de inschrijvingen voor dit Veldduivels(e) toerweekend.  

De basisprijs voor dit weekend bedraagt € 189,-. Toeslag voor gebruik van een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar – 5 stuks) bedraagt € 45,-. Hiervoor krijg je de routes/tracks als GPX-bestand en   2 x hotelovernachting op basis van halfpension.  Verzamelen doen we op donderdagmorgen 9 mei in Winssen met een kop koffie en een briefing. Op de vertrekdag (hemelvaartsdag) rijden we enkele stukken snelweg maar de hoofdmoot wordt gevormd door mooie secundaire en bochtenrijke wegen. De vrijdag rijden we uitsluitend over meanderende secundaire wegen door het zuiden van Luxemburg. Ook op de zaterdag rijden we hoofdzakelijk over secundaire wegen maar er zullen ook enkele snelweg-trajecten worden gereden.

Klik hier om je in te schrijven

Zorg dat je je op tijd inschrijft want de belangstelling is groot en vol is vol! We gaan er sowieso een mooi en gezellig weekend van maken!!

Hierbij ben je namens het bestuur van de Veldduivels en Frans Hulsebosch van harte uitgenodigd om voor deze mooie weekendtoer in te schrijven.