Deze 3-daagse toer wordt georganiseerd in het weekend van zaterdag 22 augustus tot en met maandag 24 augustus 2020 (datum ivm corona aangepast). We starten deze toer bij de afslag Roevenpeel langs de A2 iets ten zuiden van Nederweert. Hier maken we onder het genot van een kop koffie even kennis met elkaar en gaan dan hoofdzakelijk via secundaire wegen naar het plaatsje Treis-Karden aan de Moezel, waar we 2 nachten zullen bivakkeren. Uiteraard stoppen we voor een lunch, benzine, drankje en desgewenst voor foto’s. Het hotel heeft een garage, waar uw motorfiets ’s nachts droog en veilig kan worden gestald.

Op de zondag starten we na een uitgebreid ontbijtbuffet voor een prachtige rit door het Moezel- en Eifel gebied via uitsluitend secundaire wegen. Onderweg stoppen we regelmatig voor een natje – ook voor uw motor! – en een droogje.

Op de maandag gaan we na het ontbijt weer met onze bagage rijden door de noordelijke Eifel en een stukje zuid-Limburg en aan het einde van de middag komen we ter hoogte van Roermond weer op de A2 terecht. Vóór de afslag Nederweert bij de afslag Meiberg eindigt deze toer en daar vandaan kan een ieder weer huiswaarts gaan.

ALGEMENE INFO
Deze toer is  geschikt voor zowel de beginnende motorrijder maar ook voor de meer ervaren rijders. De trajecten zijn dusdanig gekozen, dat u onderweg tijd genoeg heeft om af en toe te stoppen voor foto’s en het nuttigen van een drankje enz. Houd wel de eindtijd in de gaten en probeer niet later dan 18.30 in het hotel aan te komen. We gaan ’s avonds gezamenlijk aan tafel voor het diner. Voor deze toer is plaats voor maximaal 22 personen. Iedereen met Garmin navigatie kan de routes op eigen gelegenheid en tempo rijden of met een aantal vrienden/ bekenden een rijgroepje vormen. Frans Hulsebosch zal een groep van max. 8 personen voorrijden.

KOSTEN
De kosten bedragen € 179,- per persoon, uitgaande van gebruik 2-persoonskamer. Hiervoor krijgt u 2 x overnachting op basis van halfpension, evenals de routes, welke in Basecamp (Garmin) worden aange-leverd en een leuke herinnering. Éénpersoonskamer toeslag bedraagt € 30,-

ALGEMENE REISTIPS
Zorg er voor, dat uw motorfiets technisch 100% in orde is en dat de banden voldoende profiel hebben om deze reis uit te rijden. Controleer ook de remblokken op voldoende dikte en de werking van de verlichting. Verder adviseren wij u om een goede reisverzekering en desgewenst een annuleringsverzekering af te sluiten.

Schrijf je HIER in voor deze tour