Na een uitermate geslaagde toer in 2021 gaan we in 2022 ook weer graag met enthousiaste deelnemers van start. In het voorjaar organiseren wij daarom samen met Hulsebosch MotorTravel een 3 daags motor-toerweekend naar het Sauerland. Frans heeft daarvoor nieuwe routes uitgezet.

We vertrekken vrijdagochtend  9 september na een door rijschool Kennemerland verzorgde kop koffie of thee (met wat lekkers…..) richting oosten en zetten koers naar het mooie Sauerland, waar we 2 nachten in een gezellig hotel in Altastenberg zullen doorbrengen. Deze dag beginnen we met een stuk snelweg tot bij Doetinchem waar we nog een koffiestop inlassen. Daarna gaan we lekker secundair over bochtige wegen rijden. Op zaterdag voert de route ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van het Sauerland en het Kellerwald. Zondag na het ontbijt gaan we ook weer hoofdzakelijk via secundaire wegen terug naar huis, waar we laat in de middag weer met een big smile terug in Velp denken aan te komen.

De kosten voor dit schitterende toer-weekend bedragen € 189,- per persoon. Toeslag 1-persoonskamer € 30,-.

Hiervoor  krijgt u 2 overnachtingen op basis van halfpension, de routes op GPX-formaat en een leuke herinnering. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. We verzamelen vrijdagochtend 9 september om 08.00 uur in Haarlem bij rijschool Kennemerland. Wij zorgen voor de koffie/thee met wat lekkers erbij…

Als u mee wilt, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en de inschrijving sluit op 9 augustus 2022.

Klik hier om je in te schrijven

Wij rekenen weer op uw enthousiaste deelname

Namens ATAM bikers,

Tahir Budak en Frans Hulsebosch

Namens ATAM bikers,

Tahir Budak en Frans Hulsebosch