Wij gaan het komende voorjaar van 9 t/m 11 juli 2021 met onze Kennemerland klanten voor een gezellig weekend naar de Moesel en Eifel. Verzamelen doen we vrijdagochtend 08.00 uur bij Rijschool Kennemerland aan de Vergierdeweg 110 in Haarlem met een kop koffie en een briefing. Uiterlijk 09.00 zetten we koers naar het zuiden, het eerste stuk tot Nederweert via de snelweg en daar vandaan uitsluitend via secundaire wegen om laat in de middag bij ons hotel aan te komen. Alle routes via secundaire trajecten zijn door Frans Hulsebosch nieuw uitgezet! Zaterdag rijden we uitsluitend via mooie secundaire wegen door het Moesel- en Eifelgebied met een mooie lunchplek in Lambertsberg.

Zondagochtend na het ontbijt rijden we ook weer hoofdzakelijk secundaire wegen terug naar het noorden en aan het eind van de middag willen we weer schadevrij en met een big smile terug in Haarlem aankomen.

De organisatie ligt bij Hulsebosch Motortravel en Frans Hulsebosch heeft voor ons mooie en volledig nieuwe routes uitgezet! De kosten voor dit 3-daagse evenement bedragen € 179,- op basis van gebruik van een 2-persoons-kamer. Toeslag voor een 1-persoonskamer (heel beperkt beschikbaar) bedraagt € 30,- Voor genoemd bedrag krijgt u 2 hotelovernachtingen op basis van halfpension, de routes op Garmin GPX-formaat en een leuke herinnering. We rijden met meerdere subgroepen, elk met een eigen voorrijder. In het hotel is  een gezellige bar aanwezig!

Als je hier ook zo’n zin in hebt, wacht dan niet te lang met je inschrijving want de gereserveerde plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

Schrijf je nu in voor deze tour