‘Beste motorvrienden,

Zoals reeds geruime tijd bekend is heeft de corona crisis in vrijwel alle Europese landen verregaande consequenties en beperkende maatregelen tot gevolg gehad.

Om die reden is de toerkalender van Hulsebosch Motortravel gewijzigd.

De Chromeburner weekendtoer is helaas gecanceld en zal in 2021 weer worden ingepland.

De Voorjaarstoer is verplaatst naar het weekend van 22 t/m 24 augustus onder de naam Moezeltoer. Hiervoor zijn nog enkele 2-persoonskamers beschikbaar.

De Hoegee weekendtoer is verplaatst naar het weekend van 26 t/m 28 september. Hiervoor zijn nog slechts enkele 2-persoonskamers beschikbaar.

De Kennemerland weekendtoer is verplaatst naar het weekend van 31 juli t/m 2 augustus. Ook hier zijn nog enkele kamers beschikbaar.

Gelukkig zijn inmiddels de meeste ons omringende landen eveneens begonnen met een aantal versoepelingen van de corona maatregelen zodat wij verwachten, dat de bovengenoemde toers op de nieuwe data gewoon door kunnen gaan.

De Najaarstoer blijft qua datum staan op 5 t/m 12 september. Echter omdat de grenzen met Tsjechië hoogstwaarschijnlijk t/m december gesloten zullen blijven, hebben wij een aantal alternatieve toerdagen georganiseerd in het Bayerische Wald en in het Thüringerwald. Hierdoor zal het rijplezier beslist de overhand houden! Bij de extra rondrit door het Bayerische Wald zullen we ook de mooie stad Passau aandoen.  Voor deze toer hebben we nog enkele kamers beschikbaar.’